Ännu mera jul

Vet inte vad som flugit i mig i år! Jag, som normalt inte alls är förtjust i julen och tycker att den inte kan vara över snabbt nog, har haft riktigt julstök här hemma. Jag har hängt upp juldekorationer, klätt gran, lagat vegetarisk julmat och vegankola.

För ett par veckor sedan var jag ute med mamma och handlade, och förvånade mig själv med att köpa en 90 cm plastgran och lite pynt. Det blev ändå ganska fint och en bonus att jag nu har någonstans att ha mina keramikpepparkakor och stickade TARDIS- och dalek-julkulor.

JulgranAv något anledning har båda mina julgransbelysningar gett upp, den ena var dessutom helt ny. Får väl försöka hitta en ny i morgon (på lilljulafton – lycka till!). Tyvärr gav ljusslinga nr 2 upp innan jag hann ta en bild på min ”weeping angel”, som numera sitter i toppen på granen, gjord av min vän Hanne. Får ta en bild av den senare om jag lyckas fixa en ljusslinga.

Förra helgen gjorde jag och Andreas vegetarisk seitanskinka efter receptet på Vardagsmatad.  Måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet, förmodligen den bästa seitanskinka jag bakat! Vardagsmatads andra recept ser också riktigt trevliga ut så jag kommer säkert att laga mer därifrån. Jag håller verkligen med dem om att allt för många vegetariska rätter har en inriktning mot hälsokost vilket jag inte är så intresserad av. Visst vill jag gå ner några kilo i vikt (vem vill inte det?) men det måste ju finnas recept för ”vanlig” mat också.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s